Bij Conjani hebben we 
Nieuwe
Stads
Kinder
Sport
Electrische
 fietsen. Wat u ook zoekt, wij hebben het!
Nieuwe
 Fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of wilt u zich daarop oriënteren, dan heeft u een enorm aanbod om uit te kiezen. Wilt u een specifiek merk? Een fiets met handremmen of terugtraprem? Oma fiets? Transportfiets? Of toch iets sportiever? En wist u dat steeds meer heren vanwege de instap bijvoorbeeld voor een damesfiets kiezen? Bij een elektrische fiets en een kinderfiets spelen daarnaast nog andere overwegingen mee.

Graag helpen wij u uit ons grote aanbod een fiets te kiezen die echt goed bij wensen en budget aansluit, zodat u lang plezier heeft van uw aankoop, Wij letten bijvoorbeeld op het type fiets dat bij u past, het soort frame, remsysteem en de framemaat.

Stads
 Fietsen

Een sterke stadsfiets is onmisbaar om de kinderen naar school te brengen, naar het werk te fietsen, even een boodschap te halen of naar vrienden of de sportclub te gaan. Ons aanbod van stadsfietsen is uitgebreid, dus zegt u maar waarnaar uw voorkeur uitgaat. Merk, kleur, design? Elektrisch of niet? Misschien toch een hybride fiets, een combinatie van een stadsfiets en een toerfiets? Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze, een fiets met de juiste afmetingen die past bij uw wensen en budget.

Kinder
 Fietsen

U vindt bij ons niet alleen een groot aanbod aan fietsen voor uzelf, maar ook voor uw kind. Graag helpen we u en uw kind bij de keuze van een blitse en tegelijk veilige en sterke fiets. Een kinderfiets met de juiste maat en zithouding en voorzien van stevige verlichting. En uiteraard helemaal op de juiste manier afgemonteerd. Wij verkopen de volgende kinderfiets merken: Loekie, Cortina, Puky en Alpina.

Voor kinderfietsen hebben we ook een ruim aanbod aan fietsaccessoires. En denkt u ook aan regenkleding voor uw kind?

Kinderzitjes
Is uw kind nog te klein om zelf te fietsen? Wij verkopen ook kinderzitjes  – van de merken Yepp en Bobike – voorop uw eigen fiets. We hebben zowel voor- als achter zitjes.

Sport
 Fietsen

Maakt u graag langere fietstochten of een rit op hoog tempo? Wij helpen u graag bij de keuze van een geschikte sportieve fiets. Die zijn er in allerlei soorten en maten. Graag vertellen we u bijvoorbeeld welk verschil u merkt tussen ronde, vierkante en platte buizen in het frame, de dikte van banden, een hybride of een crosshybride, of het verschil tussen een recht en een gebogen stuur. En kent u al de fitnessfiets. een soort racefiets met recht stuur? Nieuw is ook de 29’er, een mountainbike met grotere wielen, en de e-mountainbike.

Electrische
 Fietsen

Kunt u wel een duwtje in de rug gebruiken bij het fietsen? Bent u de files naar het werk zat maar heeft u wel een aanzienlijke reisafstand? Kies voor het gemak van een elektrische fiets. U haalt er een snelheid van 25 km/uur mee. Ook bij tegenwind of een hellinkje houdt u uw eigen tempo aan. En ze zien er modern uit, een verzekeringsplaatje hoeft bijvoorbeeld niet meer op het spatbord.

Bij de keuze van een geschikte elektrische fiets spelen een aantal vragen zoals:

  • Hoeveel kilometer wilt u kunnen rijden zonder te hoeven opladen?
  • Waar wilt u dat de motor en de accu zitten?
  • Waar wilt u de accu kunnen opladen?
  • Welke trapondersteuning vindt u het prettigst?
  • Welke informatie wilt u op het display zien?
  • Wilt u de fiets kunnen meenemen op een fietsdrager?

Graag helpen wij u uit het aanbod van deze technisch complexe fietsen de juiste te kiezen voor u. Wij zijn gecertificeerd in verkoop, onderhoud en reparatie van e-bikes. Dus ook na de aanschaf kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, technische hulp of onderdelen. Kijk ook even bij ons tweedehands aanbod Met uw aankoop kunt u ook direct via ons de speciale nationale e-bike-verzekering bij de ANWB afsluiten.

Maak hier uw eigen unieke E-bike

Waarom bij Conjani?!

01

Professioneel advies

Professioneel Advies

Bijna 25 jaar kennis en ervaring

02

Snelle Levering

Snelle Levering

Premium dealer van bijna alle merken, ook elektrisch

03

Service

Service

Proefrit altijd mogelijk!

04

Gemak

Gemak

Uw fiets is direct via ons te verzekeren

05

Garantie & Nazorg

Garantie

& Nazorg

Onze Merken