Conjani Wielersport | 
Kleding
Accesoires

Graag bieden wij u alles onder één dak voor fietsplezier voor uw hele gezin. Daarom kunt u bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands fietsen en ook voor fietsonderdelen, fietskleding, regenkleding en accessoires voor diverse soorten fietsen en merken.

Fietskleding

Regenkleding, fietsshirts, fietsbroeken, fietsschoenen, fietshelmen, fietsbrillen, fietshandschoenen, dit alles vindt u in onze winkel. Er is een pashokje aanwezig, zodat u direct kunt ervaren hoe de kleding zit en staat.

Accesoires

Fietstassen, bagagedragers, kinderzitjes, fietshelmen, fietscomputers, fietsbellen, fietsbrillen, kratten, u vindt het allemaal bij ons. Ook kunnen we u adviseren over de juiste materialen om uw fiets te onderhouden. Wanneer gebruikt u bijvoorbeeld vet of teflonspray? Uiteraard kunt u voor deze materialen ook bij ons terecht.

Regenkleding

Een van de regenjassen in ons assortiment is de `secco condom’ van het merk Agu. Dit lichtgewicht, ademend, wind- en waterdicht fietsjack met een bijzondere’ Poray 5000′-coating heeft een verlengde. elastische achterkant, De ‘flap’ aan de onderkant houdt uw rug en billen droog en vrij van opspattende modder. Het kleine zakje waar de hele regenjas in gestopt kan worden is geïntegreerd in het fietsjack en zo past het jack in de achterzak van een fietsshirt.