Conny en Jan van Wijk zetten samen de puntjes op de i, vandaar de naam: Conjani. In deze professionele, all round fietsenwinkel in Haarlem wordt u geholpen door mensen met veel kennis, ervaring en vooral passie voor fietsen.


"Jan van Wijk" Fietsen is een prachtige sport die me mentaal heeft gevormd en doorzettingsvermogen heeft gegeven. Dat komt me in de fietsenwinkel van pas. Ik wil altijd maar door, ik kan niet anders. Niet mooier vind ik dat ik het fietsen heb overgedragen aan mijn zoon Wesley.


"Conny van Wijk" U koopt hier een fiets die echt bij u past en goed onderhouden blijft. Fietsen is goed voor uw gezondheid en het milieu, en vooral ook erg leuk, als u fiets past bij uw wensen. Vooral recreatief of heel sportief? Wij nemen de tijd om er met gerichte vragen achter te komen wat u belangrijk vindt. Zodat u een fiets kiest waarmee u optimaal fietsplezier ervaart voor de lange termijn!


"Wesley van Wijk" Vanaf jongs af aan is het fietsen mij met de pap lepel ingegoten. Vanaf mijn 11e wilde ik maar al te graag na schooltijd mijn ouders helpen in de fietsenwinkel. Op mijn 15e ben ik gaan werken samen met mijn ouders met als droom dat ik ooit de winkel zou willen gaan overnemen. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik per 2021 mede-eigenaar ben geworden!